uitvalschermen

Een schaduwplek op uw terras met een uitvalscherm in Voorschoten.

U wilt alles weten over uitvalschermen en wij, bij Zonservice in Voorschoten, weten er alles van.


U heeft het meteen in de gaten als u opstaat: dit wordt een schitterende zonnige dag. U doet ‘s morgens het meest noodzakelijke werk, zodat u ’s middags in de zon kunt vertoeven. Maar met een terras op het zuiden kan dat wel eens minder prettig zijn. Beschut door muren kan het daar loeiheet worden. Dan is het fijn als u een uitvalscherm heeft: schaduw over de hele breedte van uw terras. En wilt u toch in de zon? Dan draait u het scherm gewoon omhoog.


Wat is de meerwaarde van zo’n zonnedoek?

Ook als het zonnescherm geheel naar beneden gedraaid is, blijft u een goed uitzicht op de omgeving houden. En omdat u vrij onder het doek door kunt lopen, kunt u uw gehele terras blijven gebruiken. Meer pluspunten:


 • Een regenbuitje is geen punt: het zonnedoek is speciaal geprepareerd en kan tegen water en vuil.
 • Het scherm kan op eenvoudige wijze vastgezet worden op een solide muur.
 • Het scherm werkt isolerend, waardoor het ook binnen aanzienlijk frisser zal aanvoelen.
 • Het doek is leverbaar tot 10 meter breed en 4 meter diep.
 • Over de uitstraling van uw woning hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is een keuze uit zoveel kleuren en materialen, dat u altijd een bij uw woning passend scherm zult vinden.

 • Hoe kunt u het scherm bedienen?

  De bediening kan zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde van de woning geplaatst worden en is naar keuze handmatig of elektrisch.


  Onderhoud aan een uitvalscherm

  Door de water- en vuilafstotende preparatie van het doek, heeft u er zeer weinig onderhoud aan. Als u kiest voor een elektrisch bedieningssysteem, dan zal uw doek nog langer meegaan, want dan wordt het bijzonder strak in de bak gerold en kan geen enkel weer er invloed op uitoefenen.


  Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en toepassingen van een uitvalscherm? Bezoek dan onze showroom voor een uitgebreide demonstratie.